Privatlivspolitik

Hvem er Somewhere Else?

En rejseblog for alle med behov for at tage “somewhere else” steder hen.  Webstedsadressen er: http://somewhereelse.dk.

Hvilke data og hvorfor?

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen for at hjælpe med at opdage spam.

Kontaktformularer

E-mail

Jeg bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud med, så jeg ligger ikke selv inde med email adresserne. De ligger i mit email-system, altså hos Mailchimp. 

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Somewhere Else på contact@somewhereelse.dk, hvis du har brug for yderligere information.

Comments are closed.