Om mig

Er du også grundtræt at skoven af selfiestænger, pushy gadesælgere og restauranter med mad langt fra det lokale spisekammer?

Så skal du læse med her. Hele idéen med bloggen er at finde, opleve og videregive gode ideer til rejsemål, der ikke ligger lige for næsen af os og ikke er blevet væk i masseturisme. Ofte gemmer allerede kendte rejsemål små perler, der bare skal findes.

Man kan ikke se skoven for bare selfiestænger

Jeg har rejst som par, familie, med veninder og alene. Jeg har vandret, været på badeferier og travet rundt i storbyer. Med årene er der kommet flere turister på mange rejsemål. En HEL del flere. Faktisk er der nogle steder så mange turister med selfiestænger, at destinationen bliver væk for sig selv.

Der er ikke mange steder, der er uberørte længere. Men hvorfor tage derhen, hvor alle de andre også tager hen? Jeg elsker at gå på opdagelse i byer, områder og steder, der er sig selv, og hvor spisekortet ikke nødvendigvis står på engelsk. Hvis der overhovedet er et spisekort.


Luk op for eventyret!

Pernille RaskJeg har rejst fra før, jeg selv kan huske det. Det er en enestående gave, jeg har fået fra mine forældre – glæden ved at tage ud på eventyr.

At lukke op for eventyret, er noget jeg har taget med til min egen familie. Vi har rejst med vores to børn fra før, de kunne gå, og de tager nu selv afsted på ture ud i den store verden. Jeg planlægger turene selv eller i samarbejde med et rejsebureau og suger til mig af informationer om rejsemålet inden afgang.

Jeg har de sidste mange år gået benhårdt efter at udforske nye byer og områder. Det betyder ikke fjerntliggende bjergbyer eller øde øer ude i Stillehavet. Så eksotisk behøver det slet ikke at være. Det kan være et ukendt område i en kendt by, en ny måde at opleve naturen på eller en by i Europa, der endnu ikke er ikke er på alles læber, men som er vanvittig charmerende.

Det, og alverdens andre tanker om det at rejse kan du læse om her på bloggen.

 

 

Kig dig omkring og bliv inspireret. Jeg har lommerne fulde af gode historier og steder, og flere vil komme til.

Tak fordi du læser med og god fornøjelse!

samos        vand

 

Lad mig høre, hvad du synes

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Kommentarer

 • SVAR

  […] Om mig […]

  • SVAR

   ❤️>

 • SVAR

  Kære Pernille
  Super blog – og sikke nogen gode indlæg om Italien! Selv for os i In-Italia har det været interessant læsning. Vi hilser herfra.
  Cathleen / In-Italia

  • SVAR

   Hej Cathleen,
   tak for de fine ord! Dejligt, at I kan bruge bloggen.

 • SVAR

  Hej Pernille,
  Sikke en dejlig blog, du har. Fyldt med masser af god inspiration, tips og guides. Dejligt jeg fandt dig 😉

  Jeg glæder mig, til at følge alle dine eventyr fremover. Dejligt at jeg nu på både FB og IG kan se dine opdateringer.

  De bedste rejsehilsner Annette fra OnTrip.dk

  • SVAR

   Hej Anette,

   ja, godt vi fandt hinanden! Jeg glæder mig også til at følge jeres skønne blog! Også der er der masser af spændende læsning.
   Mange hilsner
   Pernille