Sevilla venter på dig med sol og varme

Når vi går rundt nu herhjemme i Danmark og pivfryser med store frakker, vanter og huer, så er det godt at vide, der er hjælp og varme at få. På denne tid af året, ja så sidder man udendørs i solen og drikker sin kaffe i Sevilla i Spanien. Vil du en smuttur til det skønne Andalusien i Sydspanien til sol, varme? Så læs med her og få en hurtig brush up.

Den lille, spanske perle

Efter at have besøgt Sevilla flere gange må jeg bare konstatere, at det er lige en by for mig. Den er overskuelig i størrelse, super-charmerende, har rigeligt at se og opleve og sidst men ikke mindst FANTASTISK mad og drikke. Byen er derfor oplagt til en forlænget weekend, hvis man både vil slappe af, opleve nye ting og spise godt.

Sevilla er fyldt med farver

Byen er virkelig fyldt med farver. Kakler og fliser fylder meget på bygninger i bybilledet, og de er som regel holdt i smukke, klare farver som for eksempel gul og koboltblå. Derudover er Sevilla en meget grøn by. Der er flere parker i forskellige størrelser med blomster i alle farver og store, grønne og skyggefulde træer. læs mere om parkerne HER.

På opdagelse i Sevilla

Byen har masser at byde på, hvis man vil være lidt i den kulturelle ende. Der er nogle virkelig fine seværdigheder, du kan læse mere om HER. Et absolut must, hvis du spørger mig, er en aften med flamenco-forestilling. Det er en vigtig og stor del af den sydspanske kultur, og der er nogle utrolig dygtige flamenco-dansere og sangere i Sevilla. Jeg så et fantastisk og meget autentisk show på Casa de la Guitarra. Læs mere om den oplevelse HER.

Jeg lægger snarest en mini-guide op til et besøg i Sevilla, hvor der vil være masser af tips og tricks til en perfekt tur.

 

Indlæg, der ligner

Lad mig høre, hvad du synes

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.