Vil DU være sikker på at læse med?

Et lille opråb til mine skønne, engagerede læsere!

Jeg synes, det ville være synd, hvis du gik glip af mine blog-indlæg, for det virker som om, du kan bruge dem;-) Facebook laver i disse dage formentlig om på deres måde at håndtere vores allesammens startside / newsfeed på. Derfor er det ikke længere sikkert, du kommer til at se alle mine fantastisk blog-indlæg, jeg henviser til på facebook. DERFOR:

Hvis du vil være sikker på at få at besked, når der er nye indlæg på bloggen, så vil jeg anbefale, at du  – udover at følge mig på facebook – skriver dig på min e-mail liste. Der findes en lille boks på bloggens forside, hvor man kan taste sin mailadresse ind – se billedet nedenfor.

Det er virkelig nemt, og jeg kommer ikke til at spamme dig med mail. Promise! Men så er du sikker på, at få en hilsen fra mig med gode tips og tricks til din næste ferie lige i din mail-boks uanset, hvad facebook finder på.

Indlæg, der ligner

Lad mig høre, hvad du synes

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Kommentar

  • SVAR

    Statholdervej 15, 1.tv